Παράταση συμβάσεων Δήμου Κορινθίων: Έχασαν την προσωρινή διαταγή οι εργαζόμενοι - ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ

0



Απορρίφθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Κορίνθου η αίτηση προσωρινής διαταγής που είχαν καταθέσει 42 συμβασιούχοι καθαριότητας του δήμου Κορινθίων τους οποίους, ο δήμαρχος Αλέκος Πνευματικός, παρά τη ρύθμιση Βερναρδάκη για παράταση των συμβάσεων τους, είχε απολύσει λίγες ημέρες πριν.

Στην απόφαση δεν υπάρχει, όπως συνηθίζεται σκεπτικό, ωστόσο στη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας ο δικηγόρος του δήμου ισχυρίστηκε ότι οι ανάγκες του δήμου καλύπτονται από το μόνιμο προσωπικό, καθώς, όπως είπε, μόνο φέτος προσέλαβε 13 άτομα.

Οι εργαζόμενοι τονίζουν ότι «οι μισοί από τους 13 μόνιμους προσελήφθησαν από το 2009 μέσω προσωρινών πινάκων και οι υπόλοιποι σταδιακά μέσα στο 2016». Αναρωτιούνται,δε, «αν είναι αρκετοί για να καλύψουν όλες τις ανάγκες του δήμου Κορινθίων τη στιγμή που τα τελευταία έτη που χρησιμοποιούσε από 40 μέχρι 50 οκταμηνίτες συμβασιούχους». Μάλιστα, καταλήγουν θέτοντας το ερώτημα: «Ο Θεός να μας βοηθήσει…Τελικά υπάρχει Νόμος σε αυτή την χώρα που εφαρμόζεται;»

Να σημειωθεί ότι η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων έχει οριστεί για τις 23 Μαρτίου 2017.


Δημοσίευση: Ιανουαρίου 01, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Παράταση συμβάσεων Δήμου Κορινθίων: Έχασαν την προσωρινή διαταγή οι εργαζόμενοι - ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator