ΒΕΛΟ-ΒΟΧΑ: «ΞΕΧΑΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΡΕΩΣΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟ 50.000€»

0




Ο Δήμος καταδικάστηκε με απόφαση Δικαστηρίου να πληρώσει έντοκα το ποσό των 50.000€ γιατί ΞΕΧΑΣΑΝ οι κ.κ. Παπακυριάκος και Τρωγάδης να παραδώσουν τα κλειδιά του ακινήτου που χρησιμοποιούσε ο Δήμος ως Δημοτικό κατάστημα στην έδρα του Δήμου στο Ζευγολατιό έναντι του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου.
Παρά το γεγονός ότι ο Δήμος στέγασε τις υπηρεσίες του στο νέο Δημοτικό κατάστημα, που μίσθωσε επί της οδού Σπύρου Κοκκώνη αρ. 2 το έτος 2016, ο Δήμαρχος και ο τότε Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Τρωγάδης, από το έτος 2016 (!) ΞΕΧΑΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ στον προηγούμενο ιδιοκτήτη με αποτέλεσμα μέχρι το έτος 2019, οι δημότες να οφείλουν το ποσό των 50.000€ έντοκα, ενώ ακόμη και σήμερα (2021) δεν έχουν παραδόσει τα κλειδιά στον ιδιοκτήτη, συνεχίζοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο, όλως απροκάλυπτα, να επιβαρύνουν τα ταμεία του Δήμου, με κίνδυνο το άνω ποσό να ξεπεράσει τελικά και τις 70.000€!!!!!!!!
Μην ξεχνάμε ότι ο Δήμαρχος και ο τότε Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Τρωγάδης έχουν εκλεγεί και κατέχουν έμμισθες θέσεις στον Δήμο προκειμένου να διαχειρίζονται με σύνεση και προς όφελος τα χρήματα των δημοτών, προασπίζοντας τα συμφέροντα τους, χρήματα που ο κάθε Δημότης καταβάλει από το στέρημα του.
Μάλιστα σε ερώτηση μου σε προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο γιατί δεν παρέδωσαν τα κλειδιά στον ιδιοκτήτη του ακινήτου μέχρι σήμερα, ο κ. Δήμαρχος απάντησε με την άνεση που τον χαρακτηρίζει ότι: « τηλεφώνησα στον ιδιοκτήτη να έλθει να πάρει τα κλειδιά και δεν ήλθε……!!!!».
Η εγκληματική αμέλεια και αδιαφορία του Δημάρχου και του τότε Αντιδημάρχου Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου κ. Τρωγάδη στην διαχείριση των χρημάτων των Δημοτών, αποτελεί χαρακτηριστικό γνώρισμα του τρόπου διοίκησης της Δημοτικής Αρχής του κ. Παπακυριάκου.
Τελικά τα χρήματα θα πρέπει να τα πληρώσουν οι Δημότες από τα ταμεία του Δήμου ή οι υπαίτιοι Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος Βέλου-Βόχας;;;;
Τα συμπεράσματα δικά σας…


Δημοσίευση: Οκτωβρίου 25, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΒΕΛΟ-ΒΟΧΑ: «ΞΕΧΑΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΡΕΩΣΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟ 50.000€»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator