Βρισκόμαστε πάντα δίπλα στους αγρότες μας και εξασφαλίσαμε χρηματοδότηση 3.600.000€ για τη βελτίωση των αγροτικών δρόμων στο Δήμο μας.
Ο προϋπολογισμός του έργου περιλαμβάνει 1.900.000€ για τη Δ.Ε. Ξυλοκάστρου και 1.700.000€ για τη Δ.Ε. Ευρωστίνης.
Είναι η μεγαλύτερη χρηματοδότηση που εξασφάλισε κάποιος Δήμος στο νομό Κορινθίας και αφορά 40 ολόκληρα χιλιόμετρα αγροτικών δρόμων σε 18 κοινότητες.
1. Χελυδόρι
2. Πύργος
3. Στόμι
4. Σαρανταπηχιώτικα
5. Λυγιά
6. Δερβένι
7. Λυκοποριά
8. Γεληνιάτικα
9. Καμάρι
10. Καρυώτικα
11. Ξυλόκαστρο
12. Μελίσσι
13. Κάτω Τρίκαλα
14. Μάννα
15. Ρίζα
16. Παναρίτι
17. Ζεμενό
18. Πιτσά
Με αυτό το έργο οι αγρότες του Δήμου μας θα αποκτήσουν καλύτερη πρόσβαση στις καλλιέργειες τους με αποτέλεσμα τη μεγαλύτερη παραγωγικότητα.
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 19, 2022
- Κατηγορία:
ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ,
ΤΟΠΙΚΑ,
VIDEO
Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.
Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.