ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ: Τέσσερις νέους υποψηφίους ανακοίνωσε ο Δημήτρης Πιστεύος

0



Συστρατεύονται στην κοινή προσπάθεια για την Σικυώνα του μέλλοντος 

Κιάτο, 27 Ιουλίου 2023

Δυναμικά συνεχίζει την στελέχωση του ψηφοδελτίου του συνδυασμού «Επόμενη Μέρα» ο υποψήφιος δήμαρχος Σικυωνίων Δημήτρης Πιστεύος, για τις δημοτικές εκλογές του 2023.

«Σήμερα η ομάδα μας εμπλουτίζεται και ενισχύεται ακόμη περισσότερο με τη συμμετοχή σε αυτή τεσσάρων ικανότατων νέων συμπολιτών μας, που με ανιδιοτελή και ειλικρινή διάθεση προσφοράς συστρατεύονται στην κοινή προσπάθεια να δώσουμε δύναμη, φωνή και προοπτική στην «Επόμενη Μέρα»  του  δήμου Σικυωνίων. Με αρχές, όραμα, ήθος κι εντιμότητα χαράζουμε μαζί τη Σικυώνα του μέλλοντος…», αναφέρει στο μήνυμά του ο Δημήτρης Πιστεύος καλωσορίζοντας τους νέους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.

Οι τέσσερις νέοι υποψήφιοι είναι:

1

Αντώνης Μπεκιάρης

Δασικός Υπάλληλος

2

Ελένη Ροτσιου

Λογίστρια Φοροτεχνικός

3

Γιώργος Σπούλος

Τοπογράφος Μηχανικός

4

Μιχάλης Σωτηρόπουλος

Υπάλληλος Cosmote - B2B Technician

Δημοσίευση: Ιουλίου 27, 2023

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ: Τέσσερις νέους υποψηφίους ανακοίνωσε ο Δημήτρης Πιστεύος"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator