ΙΩΑΝΝΗΣ Γ. ΛΑΛΙΩΤΗΣ: Ο καιρός γαρ εγγύς !

0




Δέκα πέντε ημέρες έμειναν μέχρι τις εκλογές και όλες οι παρατάξεις βρίσκονται σε ορ­γανωτική, επιχειρησιακή και αγωνιστική έξαρση.

Το σίγουρο είναι ότι όλες οι παρατάξεις βρίσκονται σε ε­γρήγορση και το θερμόμετρο της αναμέτρησης άρχισε να α­νεβαίνει καθώς άρχισαν σιγά σιγά να κάνουν την εμφάνιση τους τα πρώτα ψεύτικα ή αλη­θινά γκάλοπ.

Άσε τα τηλέφωνα που έ­χουν πάρει φωτιά. Κάποιος υ­ποψήφιος μου έλεγε χαριτο­λογώντας, ότι ευτυχώς που το δικό του κινητό είναι αδιάβρο­χο και μπορεί να το σβήνει βουτώντας το στο νερό όταν υπερθερμαίνεται….

Θεμιτά και συνήθη όλα αυτά, αυτό όμως που είναι αθέμιτο και εύχομαι να μη το συναντήσω (το συνάντησα!!!!) είναι η τακτική της ανορθόδοξης, απαράδεκτης και χαμηλής στάθμης αντιπα­ράθεσης, η οποία θίγει τιμή και υπολήψεις και συκοφα­ντεί άναρχα τον κάθε πολιτικό αντίπαλο.

Είναι με άλλα λόγια η τακτική των χτυπημάτων κάτω α­πό τη μέση, που ρίχνει χαμη­λότατα το επίπεδο του εκλογι­κού αγώνα.

Είναι μία τακτική που υποβαθμίζει το επίπεδο του πολιτικού πολιτισμού της Κορινθίας μας και θα πρέπει όλες οι παρατάξεις να την αποφύγουν για να ανα­δείξουν την αγάπη και το σε­βασμό προς την περιοχή μας.

Αυτό φυσικά δεν σημαί­νει, ότι δεν πρέπει να υπάρ­χουν αντιπαραθέσεις, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να σιωπήσει κανείς αν έχει να καταμαρτυρήσει κάτι εναντίον κάποιου, αρκεί όμως αυτό το κάτι να είναι αληθινό, να αφο­ρά την πολιτική αντιπαράθεση και να μην είναι δημιούργημα εμπάθειας ή μίσους ή πικρίας κάποιων προς κάποιους.

Το σίγουρο πάντως είναι, ότι όσο πιο πολιτισμένο αγώνα κάνουμε τόσο πιο ευνοη­μένη για τη συνέχεια θα είναι η περιοχή μας.

Εύχομαι ο Λαός της κορινθίας με το αλάθητο ένστικτό του να ψηφίσει αυτούς που θα κάνουν την υπέρβασή τους και θα φέρουν μία νέα νοο­τροπία στα τοπικά και περιφερειακά δρώμενα για το καλό όλων μας.

ΙΩΑΝΝΗΣ Γ. ΛΑΛΙΩΤΗΣ
ΥΠΟΨ.ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Π.Ε ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΤΑΤΟΥΛΗ
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 22, 2023

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΙΩΑΝΝΗΣ Γ. ΛΑΛΙΩΤΗΣ: Ο καιρός γαρ εγγύς !"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator