"Σεισμός" στο Κιάτο - "Βούλιαξε" την πόλη ο Δ. Πιστεύος ! - ΒΙΝΤΕΟ

0


Δυνατό, περήφανο και  ξεκάθαρο μήνυμα νίκης έστειλε από το Κιάτο ο υποψήφιος Δήμαρχος Σικυωνίων και επικεφαλής του συνδυασμού "Επόμενη Μέρα" Δημήτρης Πιστεύος, κατά την ομιλία του για τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου και την εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων, σε μια ανεπανάληπτη συγκέντρωση που όμοιά της δεν έχει ξαναζήσει η πόλη του Κιάτου !

Εκατοντάδες κόσμος με πρωτοφανή παλμό, αποθέωσαν με θέρμη τον εμφανώς συγκινημένο από τη μεγαλειώδη υποδοχή Δημήτρη Πιστεύο και όλους του υποψήφιους του συνδυασμού.

«Ήρθε η επόμενη μέρα, ήρθε η ώρα η πόλη και τα χωριά μας να αποκτήσουν ταυτότητα και αισθητική» υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος δήμαρχος καταχειροκροτούμενος !

Περιγράφοντας την κατάσταση που επικρατεί στο Δήμο Σικυωνίων περιέγραψε μια εικόνα εγκατάλειψης: "Είναι πολλά τα χρόνια της αναμονής. Δεν πάει άλλο. Λέμε ως εδώ…", ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ κατέθεσε μια σειρά ερωτημάτων: 
  • Έγινε καλύτερος ο Δήμος μετά από 13 χρόνια;
  • Έγινε πρότυπο ανάπτυξης και προκοπής;
  • Έχουμε καλύτερη ποιότητα ζωής, υποδομές και συνθήκες για τα παιδιά μας, τους γονείς μας και εμάς τους ίδιους;
  • Άνθισαν τα χωριά ή μαράθηκαν;
  • Μεγάλωσε το Κιάτο ή συρρικνώθηκε;
  • Έγινε ομορφότερη πόλη ή μήπως κατάντησε ένα μεγάλο χωριό;
  • Κρατήσαμε τους νέους μας στον τόπο μας;
Όλοι ξέρουμε τις απαντήσεις" είπε ο κ. Πιστεύος με το κοινό σε κάθε ερώτημα να απαντά "όχι".

Κάλεσε τους νέους "να είναι αυτοί που θα αλλάξουν το Δήμο". Υποστήριξε ότι "οι νέοι έχουν τις ιδέες και την ενέργεια για να κάνουν το Κιάτο έναν καλύτερο τόπο για να ζει κανείς".

Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Πιστεύος παρουσίασε τους υποψήφιους του συνδυασμού του λέγοντας: "Είμαι τυχερός που συμπορεύομαι με τόσο ωραίους ανθρώπους. Είναι το πιο ελπιδοφόρο και πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο που έγινε ποτέ. Με αρχές και αξίες. Με σεβασμό, εκτίμηση, συνεργασία. Με μόνο κίνητρο το συμφέρον του δήμου. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Έχω φτιάξει ομαδάρα, αυτή ειναι η ντριμ τιμ του Δήμου Σικυωνίων…" !  

Λίγο αργότερα και μετά την ομιλία του έγραψε στον προσωπικό του λογαριαμό στο facebook:

«Ήσασταν εξαιρετικοί, ήσασταν υπέροχοι, ήσασταν πάρα πολλοί! Η δυναμική σας παρουσία με συγκίνησε, με ενθουσίασε, μου έδωσε επιπλέον δύναμη!  Όσα ευχαριστώ και να σας πω... είναι λίγα» !

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:



ΟΜΙΛΙΑ:


ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΦΙΝΑΛΕ:
































































ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: La press photo de vasval
ΠΗΓΗ ΒΙΝΤΕΟ: Korinthostv Peloponnisos & korinthosnews.com

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 23, 2023

0 Σχόλια για την ανάρτηση: ""Σεισμός" στο Κιάτο - "Βούλιαξε" την πόλη ο Δ. Πιστεύος ! - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator