ΚΙΑΤΟ: Έβαλαν τρεις ηλεκτροβάνες στη Βελίνα μετά από 14 χρόνια και πανηγυρίζουν !!!

0



Γράφει ο κος Τάσος Καλατζής Ειδικός Σύμβουλος Δημάρχου Δήμου Σικυωνίων στο προφίλ του στο Fb:

Πριν από λίγο καιρό είχα την τύχη να #επισκεφθώ την πανέμορφη #Βελίνα, και να περπατήσω παρέα με τον πρόεδρο του χωριού, Ρήγας Γιάννης.
Η Βελίνα μας απέχει μόλις 23 χιλιόμετρα από το #Κιάτο και είναι σκαρφαλωμένη στα 930 μέτρα υψόμετρο!
 
Εκεί συνειδητοποίησα κάτι σπουδαίο. Ο κ. Ρήγας, σε συνεργασία με τον #δήμαρχο του Δήμου Σικυωνίων, Σπύρο Σταματόπουλο, έχει κάνει πραγματικά #πρωτοποριακές κινήσεις για το χωριό.
Σε μια εποχή δύσκολη για το #νερό, κατάφεραν να περιορίσουν τη σπατάλη για άρδευση με την εγκατάσταση #ηλεκτροβανών, #διασφαλίζοντας ότι αυτός ο πολύτιμος πόρος θα παραμείνει και θα ποτίζει και στις επόμενες γενιές.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Βελίνα μας είναι η μόνη στην περιοχή - ίσως και σε ολόκληρη την Πελοπόννησο - που προχώρησε σε αυτήν την καθοριστική απόφαση σύμφωνα με την μαρτυρία του προέδρου του χωριού.
 
Αυτή η πρωτοβουλία δεν είναι μόνο ένα #οικολογικό βήμα, αλλά και ένα υπόδειγμα #βιώσιμης_ανάπτυξης. Η Βελίνα μας δείχνει τον δρόμο για το πώς η στενή συνεργασία των #τοπικών_αρχών μπορεί να #αλλάξει το #μέλλον μιας κοινότητας!
 
Όταν οι τοπικές ηγεσίες #ενώνονται, η #ποιότητα ζωής ανεβαίνει και το μέλλον γίνεται ακόμα καλύτερο. Οι αποφάσεις λαμβάνονται με γνώμονα το #κοινό_καλό, όπως η σωστή #διαχείριση των φυσικών πόρων, διασφαλίζουν το #παρόν αλλά και το #μέλλον του τόπου μας.


Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 16, 2024

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Έβαλαν τρεις ηλεκτροβάνες στη Βελίνα μετά από 14 χρόνια και πανηγυρίζουν !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator